Căutați
Filters
Close

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Datele firmei: 

SC BIOSPOT COSMETICS SRL

CUI: 44427853

Registrul comertului: J12/2791/2021

adresa: str. Aurel Vlaicu, nr. 36, Cluj Napoca, jud. Cluj

 

Utilizarea site-ului www.biospot.ro

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul  www.biospot.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să parcurgeți toate secțiunile următoare. SC BIOSPOT COSMETICS SRL își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale acestor termeni și condiții, precum și ale ofertei, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. SC BIOSPOT COSMETICS SRL face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site. Rareori acestea pot conține mici inadvertențe: fotografiile pot conține accesorii neincluse în pachetul standard; unele specificații pot fi modificate de către producător/furnizor fără înștiințare prealabilă sau pot conține erori de operare. Toate ofertele prezente în site sunt valabile în limita stocului. Doar în urma preluării de către un responsabil de vânzări a solicitării dvs, aceste informații vor fi confirmate/validate. 

 

De asemenea, SC BIOSPOT COSMETICS SRL își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni și erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile, de fiecare dată când folosiți acest site. Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate. Tot conținutul site-ului www.biospot.ro este proprietatea SC BIOSPOT COSMETICS SRL și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul scris al SC BIOSPOT COSMETICS SRL a oricăror elemente regăsite în site, chiar dacă aceste elemente poarta marcaje de protecție, atrage după sine consecințele prevăzute de legislația în vigoare.

Confidențialitate

SC BIOSPOT COSMETICS SRL respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor; www.biospot.ro și SC BIOSPOT COSMETICS SRL se angajază să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le foloseasca numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, oferta și politica firmei; www.biospot.ro și SC BIOSPOT COSMETICS SRL nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează datele dvs de contact unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.biospot.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta să fie ștearsă din baza de date a www.biospot.ro. Pentru a șterge informațiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns să ne contactați și să cereți acest lucru telefonic sau prin e-mail (pe adresa [email protected]).
SC BIOSPOT COSMETICS SRL nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduiește site-ul nostru, sau acțiunilor unor terțe persoane.

Nota de Informare privind protectia și prelucrarea datelor cu caracter personal


Pentru ca experiența dvs. pe site-ul www.biospot.ro să fie completă și pentru a face posibilă expedierea și livrarea comenzilor plasate, trebuie să fiți de acord ca SC BIOSPOT COSMETICS SRL să colecteze și să prelucreze datele înscrise conform cerințelor Legii nr. 677/2001 și ale Legii nr. 506/2004 .

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vietii private în sectorul comunicațiilor electronice SC BIOSPOT COSMETICS SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană. Scopul colectării datelor este de a trimite corespondența, de a onora comenzile și de a realiza statistici proprii. 

Sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare onorării comenzii. Refuzul dvs. determină imposibilitatea plasării pe acest site a comenzii dvs. și prelucrării ei.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa jusției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa , SC BIOSPOT COSMETICS SRL, Str. Aurel Vlaicu, nr 36, ap.44 Cluj-Napoca,jud Cluj. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alta țară.
Dacă unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

*Observatie: orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.